Post by lyapangastbloodbi on Mar 4, 2022 20:56:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Knight Tales – Anime RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Knight Tales – Anime RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar primogemləri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Royal Knight Tales – Anime RPG 2022 version ▞▞▞
Heyrətamiz oyun. . Əla süjet hekayəsi ilə
Oyun əladır, qrafika möhkəmdir, xəsislikdən daha əyləncəlidir.
Bu oyun kişilərə qarşı o qədər seksistdir ki, 4 kişi qəhrəman, hamısı cinsiyyətçilik iki tərəfli küçədir, məni təmsil edəcək personajların olmadığı bir oyunu oynamayacağam
Pis oyun deyil, amma daha çox təsadüfi mmorpg kimi, sizi təcrübə üçün saatlarla üyütməyə vadar edən sərt oyun deyil.
Oyunu çox bəyəndim, amma son yeniləmədən sonra 4 illik telefonumda nasazlıq yarandı, indi yeni telefon aldım və hər şey rəvan işləyir, oyun üçün təşəkkür edirəm, həqiqətən həzz aldım.
Əvvəlcə deməliyəm ki, rəyimin qərəzli olması ehtimalı var, çünki mən bu oyunun anime chibi sənət tərzini həqiqətən sevirəm və oyun, əlbəttə ki, heç bir məyusluq yaratmır. Artıq iki həftədir ki, oyunu oynamışam və sizə deyə bilərəm ki, oyunun ödənişli divarı olduğunu söyləyən hər kəs, şübhəsiz ki, güclü olmaq üçün bir çox yol təqdim edən oyunun təkmilləşdirmə sistemini öyrənməyə səbri yox idi. Gündəlik pulsuz çağırış kuponlarını və qiymətli daşları qeyd etmə. Bu, şübhəsiz ki, sınamağa və dəstək olmaq üçün aylıq kartı almağa dəyər əyləncəli bir oyundur.
Mən oyuna daxil ola bilmirəm, bu, məni başlanğıc ekranında gözləyir
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir. Əgər sizinlə oynamaq üçün dostlarınız varsa, bu, daha da əyləncəlidir. Əgər yoxsa, aktiv klana qoşulduğunuzdan əmin olun. Bu nağıl və qəhrəmanların toplanmasına yönəlmiş bir fantaziya rpgdir. Təəccüblü dərəcədə çox məzmuna malikdir və qazanmaq üçün çox pul ödəmir. Mən taleyin möhtəşəm sifarişini çox sevirdim, amma indi onu oynamağa davam edə bilməyəcəyim üçün qazanmağın haqqıdır. Bu oyunda siz telefon götürə və pul ödəmək məcburiyyətində qalmadan oynaya bilərsiniz.
Ümumiyyətlə, bu yaxşı oyundur, lakin mən görə bilərəm ki, insanları uzun müddət oynamağa davam edəcək bir neçə problem var. Çətin, cəhənnəm və s. kimi daha çətin macəra rejimləri olmalıdır, çünki oyunları çətin saxlamaq üçün bir çox oyunçunun gücü son fəsil 11-8 mərhələsindəki tələbləri üstələyir. Ötürücü mağazada satın almaq üçün əjdaha və mithril parçaları olmalıdır. Bildiyim oyunçuların əksəriyyətində çoxlu adamantium dəstləri var, ona görə də almaq istədikləri başqa heç nə yoxdur. Digər məsələlər dünya söhbətinin mövcud olmamasıdır.
Castle Crush:Epic Battle Strategie san
Əla oyun, tez başlayır, sonra məqbul sürətə qədər yavaşlayır. Sürətləndirmək üçün pul ödəməyə hazır deyilsinizsə, hər gün oynamaq məcburiyyətindəsiniz. Çox bəyəndiyim bir oyunu dəstəkləyərdim, indiyə qədər bu oyun 5 ulduza layiqdir və bu davam edərsə, dəstəkləyəcəm, dev.
Yeni başlayanlar SSR qəhrəmanlarını asanlıqla əldə edə bilərlər, əgər onları yaxşı təkmilləşdirsəniz, ilk 3-4 fəsildə asanlıqla irəliləyəcəklər. Əksər digər oyunlarla müqayisədə nisbətən aşağı qiymətə yaxşı təklif paketləri də var. Oyun vaxtaşırı yenilənir, ümumiyyətlə oynamağa dəyər, sənət üslubunu sevirsinizsə, sınamağı tövsiyə edin.
Cibi olan bir rpg oyunu üçün bu, olduqca yaxşıdır. Janrın qalan hissəsini oynamısınızsa, siz gacha, avadanlıq, rütbə yüksəltmə və s. kimi standart rpg sisteminin əksəriyyəti ilə tanış olacaqsınız. Bu, onları birləşdirir və çox yaxşı edir. F2p dostu olmaq və chibi anime üslubu mənim marağımı artırır. Qəhrəmanların toplanması ilə bağlı bu cür rpg-ni sevirsinizsə, şəxsən bunu tövsiyə edirəm.
1 ay oynamış bir veteran kimi, yeni oyunçular üçün 4 məsləhət. 1. İlk gündə çoxlu pulsuz çağırış kuponları və 3k Daşlar və hər gün daha çox Qiymətli daşlar əldə edəcəksiniz, sadəcə olaraq 500 və ya üzən kimi saxlayın və qalanını SSR komandanızı sürətlə qurmaq üçün çağırış üçün istifadə edin. 2. Gündəlik Farm Team Boss, qoşunları səviyyəyə qaldırın, güc qazanmağın ən asan yolu. 3. Dözüm ucuzdur (100 daş və ya daha çox) hamısını alın və Sweep-dən istifadə edin, siz çox tez səviyyəyə qalxacaqsınız. 4. İlk bir neçə sövdələşmə paketi ucuzdur və həqiqətən buna dəyər, büdcəniz varsa satın alın.
Bu oyun başlanğıcda çox görünməyə bilər, lakin altındakı gizli inci tapmaq üçün bir neçə gün oynamaq lazımdır. Bir neçə məsləhət. 1. Vaxt itirməyin, oyun bir neçə günlük oyundan sonra əksər SSR və bir qədər SSSR əldə etmək üçün kifayət qədər pulsuz çağırış və qiymətli daşlar verir. 2. Gündə çox saat oynamağa çalışmayın, bu oyunun üyüdülməsinə ehtiyac yoxdur. Hər gün daxil olun, şanslar sıfırlanır və çoxlu Daşlar əldə edirsiniz. 3. Əgər siz balina deyilsinizsə, sadəcə olaraq aylıq kartı doldurun və paketləri sövdələşmədən sonra çox yaxşı vəziyyətdə olacaqsınız.
Royal Knight Tales – Anime RPG RPG pno
Çox vaxt aparan oyun deyil, sadəcə olaraq hər gün bir az oynayın və siz yetişə bilərsiniz.
Bu oyun istifadə etdiyi qrafika üçün çox yavaş işləyir. Menyular yavaş və cavab vermir. Oynamaq mümkün deyil.
Mənə deyin ki, 7 günlük kumulyativ giriş tədbirinin 3-cü günü üçün mükafatları necə əldə edə bilərəm, lakin mən gündəlik qeydiyyatda 1-ci günə qayıdıram? Mən oynamaq üçün indiyə qədər hər gün daxil olmuşam və o, heç bir səbəb olmadan davam edən işarəmi sıfırladı. Ola bilsin ki, siz bir oyunu buraxmazdan əvvəl bütün xüsusiyyətlərinizi düzgün sınaqdan keçirməlisiniz. Bu, bu oyunun keyfiyyətinin göstəricisidirsə, mən onu silib başqa bir şey oynayacağam. Oyun təsadüfi olaraq məni sıradan çıxarmağa qərar verərsə, mükafat almağa çalışmağın mənası yoxdur.
Mən tərtibatçının köhnə oyun qılınc fantaziyasını onlayn oynamağı çox sevirdim. Bu yeni oyunu hazırladıqlarını eşidəndə çox həyəcanlandım. Bu, çox daha yaxşıdır və köhnə oyunda ümid etdiyim çox şey var. Zəhmət olmasa daimi yeniləmələr edin və bu oyunu daha yaxşı və daha yaxşı edin!
Bu sevimli rpg oyunu həqiqətən çox əyləncəlidir! Şəxsən mən bundan bir qədər zövq alıram. Siz müxtəlif cəngavərləri toplaya bilərsiniz, onların çoxu böyük sənətə malik qızlardır. Cibi tərzini sevirsinizsə, oyuna tamamilə aşiq olacaqsınız. Vaxt keçirməyə kömək etmək sadədir. Mən bunu mütləq tövsiyə edirəm, heç bir reklamı yoxdur. Siz guya pulsuz mükafat tələb etməmişdən əvvəl bu, bir çox digər oyunlar kimi deyil, onlar sizi reklama baxmağa məcbur edirlər və ya sizə vermirlər. Sevin, tövsiyə edin!
Mən oyundan çox həzz alıram, amma nə qədər işlətməyimdən asılı olmayaraq, qızıl əldə etməyin asanlaşdığını görmək istərdim.
Royal Knight Tales – Anime RPG Vaidmenų žaid. dwa
Hər 15-ci tirajda tam SSR-yə zəmanət verən mexaniki var, digər tirajların nisbəti də çox yaxşıdır, tirajın boşa getdiyini hiss etməyəcəksiniz. Görüləsi çox şey var, bir çox oyun dözümlülük tələb etmir və bir gündə çox şey edə bilərsiniz. Böyük sənət və sevimli personajlar, 5 ulduz.
Dərslik mərhələlərindən sonra bu, əyləncəli bir problemə çevrilir və hər bir xarakter həqiqətən yaxşı hazırlanmışdır.
Ən yüksək keyfiyyət, oynamaq asan. Əla oyun axını. Nağıl da pis deyil.
Döyüş, hekayə və təkmil qəhrəmanların gözəl tarazlığı. Sadə sistem, lakin əyləncəli, arzu edirəm ki, daha çox oyun belə olsun.
həqiqətən yavaş işləyir
Son bir ildə oynadığım ən yaxşı oyun. Əyləncəlidir və oyunda çoxlu yeni insanlar var. Bu, ağlınıza çox yük vermir və ya üyütmək üçün çox vaxtınızı alır. Bu oyunu asanlıqla gündə bir saat oynaya və hələ də güclənərək yaşlı oyunçulara yetişə bilərsiniz. Oyunun hekayə xətti əyləncəlidir və döyüşmək üçün çoxlu sevimli canavarlar və oynayarkən əldə ediləcək yeni cəngavərlər var.
Bu oyun həqiqətən əladır! Xarakter dizaynı və qrafikası zəhmlidir. Biçin sinfi əlavə olunarsa, bu oyunu daha çox istərdim.
Yaxşı çəkilmiş personajlar, gözəl hekayə, yaxşı oyun
Dost oynamaq olduqca pulsuzdur, alışlar var, lakin siz almağa məcbur deyilsiniz və onlar müdaxilə etmir. Bir məsləhət, 10-cu səviyyəyə qədər gözləyin, sonra məhdud vaxtlı sövdələşmə paketini alın, bu, ilk doldurma kimi sayılır! Cəmi on dollara 2 SSSR qazanacaqsınız. Oynadığım bir çox digər oyunlarla müqayisədə ucuz kir.
Yaxşı hekayə xətti, dialoq hekayəni aydın şəkildə izah edə bilər, lakin sizi darıxdıracaq qədər həddindən artıq deyil. Əlbəttə ki, hekayə oxumağı sevmirsinizsə, atlana bilərsiniz. Oyunun kilidini açmaq üçün ÇOX oyun funksiyası var, mən məmnuniyyətlə təəccübləndim və təsirləndim. O, həmçinin ilk doldurma və sövdələşmə paketi üçün çox şey verir ki, bu da belə gözəl oyun üçün çox gözəldir. Təkliflərdən biri, əsas hekayə kimi mükafatları təmizləmək üçün qiymətli daşlarla hekayə mərhələləri üçün çətin rejim yaratmaq və kuponları çağırmaqdır.
Royal Knight Tales – Anime RPG Nhập vai alpy
Simvolların kilidini açmaq asandır və ev heyvanlarını əldə etmək əyləncəlidir. Ümumilikdə yaxşı oyun. Siz daxil olub hər gün pulsuz mükafatlar tələb edə bilərsiniz, lakin aktiv şəkildə oynasanız, daha sürətli güclənəcəksiniz.
Oyunun nağılları pis deyil, siz mütləq əsas şəhərin divarından aşağı baxan və belə bir qalaya sahib olan bir kral kimi hiss edirsiniz. Qəhrəmanların çağırılması və gücləndirilməsi və s. ilə bu cür rpg oyunlarını sevirsinizsə, bu, bəzi digər oyunlarda olduğu kimi çoxlu pul xərcləmədən daxil olmaq üçün əla oyundur. (Genşin təsirinə yüzlərlə pul xərclədim...)
zəhmli
Çox yaxşı oyun
Mən bu oyunu sevirəm, onu iki həftə əvvəl almışam, lakin o vaxt mənim yan oyunum idi. Oynamağa davam etdikcə özümü bu oyuna getdikcə daha çox vaxt ayırdığımı gördüm və müxtəlif qəhrəman bacarıqlarının dərinliyini və döyüşlərdə necə olduqlarını anlamağa başladım. Həmçinin mənim klanım müntəzəm olaraq skyland adasını tutur və mən hər gün qəhrəman silahları alıram. Xüsusilə siz 20-ci səviyyəli klana qoşulduqdan sonra oyun sadəcə olaraq maraqlı olmağa davam edir, ona görə də aktiv birinə qoşulduğunuzdan əmin olun.
Royal Knight Tales – Anime RPG Szerepjátékok msac
Bu oyun çox əyləncəli vaxt öldürücüdür. Bunu edən insanlarla eyni səviyyədə oynamaq üçün pul xərcləmək lazım deyil. Əlbətdə ki, bu sizə bir az daha çox vaxt aparacaq, amma sizə başqa cür əldə edə bilməyəcəyiniz ən yaxşı şeyi verməkdənsə, pul xərcləməklə sizə bir az təkan verən hər hansı bir oyun kitabımdakı yaxşı oyundur. Bununla belə, sövdələşmə paketləri həqiqətən buna dəyərdir, əgər siz zərbə vurmaq üçün bir az oyun büdcəniz varsa. Mən bunun ənənəvi mmo rpg-dən daha çox qəhrəman kolleksiyaçı rpg olduğunu söyləyirəm.
Qrafika gözəldir, lakin oyun cansıxıcıdır
Oyun yaxşıdır, hekayə də maraqlı görünürdü. Amma burada bütün digər oyunlar kimi, tezliklə mən ancaq divar. Kifayət qədər qızıl çox dəfə görünməyə başladı. sağol
Mən cəngavər qəhrəmanlarını və hekayə danışmağı sevirəm.
Yavaş, darıxdırıcı, səxavətsiz. İlk pulsuz 10 çağırış, müxtəlif SSR, SSSSRR, hansı qəhrəmanlardan asılı olmayaraq, 5/35 və ya 5/30 qəlpə aldı. 5 daha və oh oğlan bir SSR və ya bir şey. Döyüşlər ən yavaş olsa da (onları qəhrəman deyil, ilbiz adlandırmaq lazımdır) enerji tükənmək üçün ətrafa yapışmadım. Böyük uğursuzluq.
Şəxsən mənim rpg oyunlarında çox təcrübəm yoxdur, dostumun bu oyunu oynadığını görüb yüklədim. Təcrübəmə əsasən, bu, həqiqətən əyləncəlidir. Bu, daha çox yeni başlayanlar üçün uyğun dərsliyə malikdir və yeni başlayanlar üçün çoxlu pulsuz təkmilləşdirmə materialları verir. Ümumilikdə, siz onu asdıqdan sonra oynamaq olduqca asan bir oyundur. Mən bu günə qədər həqiqətən həzz alıram.
İndiyə qədər oyun bütövlükdə yaxşılaşdı, buraxıldığı vaxtdan daha yaxşı idi. Yaxşı hadisələr və qəhrəmanlar. Hazırda onun gündəlik oynaya və xarakterlərinizi sınaya biləcəyiniz çoxlu oyun rejimi var. Hekayə açıq-aydın edilməmişdir, buna görə daha çox son oyun məzmunu əlavə edin və daha çox fəsil gözlənilir. Tövsiyə olunur, bu oyunun böyüyəcəyini görə bilərsiniz.
Qəhrəmanları təkmilləşdirmək üçün çoxlu mərhələlər, çoxlu müxtəlif oyun. Qəhrəman yenidən doğuşdan istifadə edə bilər.
Xarakter sinifləri baxımından yaxşı tarazlıq, oxşar güc daxilində, nizəçinin atlılara qarşı çıxmasının və ya qılınc ustasını öldürən atlıların təsirini mütləq görə bilərsiniz.
Bu heyrətamizdir